Nattgym innan jobbet.

Det blev ett ganska tidigt pass idag, var på gymmet vid 02:30, är det natt eller tidig morgon? Kanske började träna natt och blev klar tidig morgon?
Oavsett blev det ett bra pass men skalade bort ett par övningar för en känning jag har i vänsteraxeln, känns inte som att det är en muskel utan bågon broskbit som blivit ansträngd. Måste låta som svammel nu..

20131214-074206.jpg

20131214-074230.jpg

Annonser

11 thoughts on “Nattgym innan jobbet.

 1. Skönt med gym som har öppet dygnet runt. Antar att de var få folk där, typ noll. Skulle nog säga att det är natt om man ska hem och sova, morgon om man redan har sovit och om man som jag ibland inte sover alls så är det helt enkelt en del av dagen. 🙂

  • Det är riktigt skönt och som bäst när man är helt själv där, alla konstiga läten man gör när man lyfter behöver man inte skämmas för 😉
   Det kom två efter ett tag utan träningskläder som tänkte ha rajtantajtan där, nej jag fick inte vara med och de gav upp och gick då de såg att jag inte tänkte gå.
   Jag får nog säga att det låter klokt, då måste det vart morgongym trots att det var mitt i natten 🙂

  • Det var en gnutta disciplin, vet inte om jag hade släpat mig till gymmet efter jobbet så bäst att få det överstökat innan 😉

 2. Imponerande att orka du orkar ta dig till gymmet så tidigt!!

  Jag har försökt att träna styrka på morgonen ett flertal gånger under åren men det har inte fungerat inte alls för mig. Kroppen kommer inte ”igång” och jag saknar styrka/tryck helt. Men, det var ju iofs på den tiden när jag var kolhydratdriven, så det kanske är dax med ett nytt försök med ett morgonpass…

  • Jag känner att jag kan ge mer på gymmet innan jobbet även det är tidigt och har jag tränat på morgonen vet jag att det bäddar för en dag med välmående.

   Det låter absolut som att det är värt ett försök nu när du inte är kohydratsdriven, jag tror och hoppas att det förvånar dig positivt. Testar du så berätta gärna om det märktes någon skillnad 🙂

  • Jag har tidigare haft extremt jobbigt att träna på morgonen, men redan innan lågkolhydratkosten märkte jag att om jag fastade så gick det mycket bättre. Utomhus föredrar ut dock fortfarande lågintensiv träning på morgonen, långa promenader med bungypump stavar t.ex.

   Tror som Timmy, testa nu det är stor skillnad när man är i Keira.

   • Det låter som ett härlig sätt att vakna på morgonen, helst hade jag velat ha promenadavstånd till gymmet men som det ser ut nu får jag vakna så fint när jag sitter i bilen på väg till gymmet.

    Det är värt att testa om det mesta om man börjat med LCHF eller gjort andra förändringar för att se vad det har ställt till med, skriva om sin bok lite.

   • …när man är i ketos, skulle såklart min ovanstående kommentar avslutats med, inte …Keira. Ordväljaren i mobilen ställer till det ibland (eller ofta).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s