Hjort är hjort och svindyr älg var köpt, smakade ren skit.

Den här dagen har varit härligt slapp, vi tänkte bege oss ned till svärmor men vände ganska omgående på grund av snöovädret så det har varit en ganska lugn dag hemma.
Tabatan idag gick så bra den kunde i snön, det är lite ansträngande att springa när plogbilarna inte har varit framme men efter första tabatan så satte jag igång timern på mobilen igen och sprang konstant tills åtta intervaller var över så alltså ingen 10 sekunders vila då. Kallt och jävligt men det gick fint ändå men fotfäste, snälla, någon? Ta bort snön.. Om sambons hårtork hade haft längre sladd..

Vi tänkte lyxa till det ordentligt till middagen och hade köpt hem nästan ett halvkilo älgfärs från Ica, lokalt skjuten skulle den vara, kanske inte så lokalt att den blev skjuten inne på Ica men nja ganska nära.. Så då stektes varsin älgfärsbiff, rå luktade den som lax, på vardera 200g och feta bitar extrasaltat smör förbereddes men när det väl var dags att äta så blev bådas besvikelse enorm. Kanske att förväntningarna var höga men det smakade inte alls så bra som vi hade hoppats på 😦IMG_2456IMG_2458IMG_2459

Med smör gick det inte riktigt ned men med ordentligt med bearnaisesås gick det.IMG_24612013-02-09

Annonser

One thought on “Hjort är hjort och svindyr älg var köpt, smakade ren skit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s