Hal som en tvål.

Bild

Då har vi varit hemma efter en stund ute ”på stan”, jag fyndade ett riktigt fint kamerastativ i en second hand butik vilket jag har velat ha en längre stund.

Eftersom jag visste att det skulle bli lite promenerande så tog jag med stegräknaren, 247,3 kcal och 3km avverkade idag och det låter jag vara min promenad för idag. Det blev även till att köpa hem en till back med kolsyrat vatten på City Gross samt Allevo bars dom hade bra pris på så det blev en Dark Choco Pistage samt två Toffe så vi får se vilken jag testar ikväll, jag måste ju ha något gott till lördagsfilmen 😉

Det blev även en hel del att fylla badrumsskåpet med, blev faktiskt fyra stycken tvålppumpar då det var två för 25kr och Barnängens tvålar är min solklara favorit. Badsaltet ska testas ikväll och det hoppas jag blir en trevlig upplevelse, eller iaf kanske det luktar lite godare från badkaret.
Doven hoppas jag fungerar då jag blir riktigt torr efter att jag har badat, antagligen beror det på att jag badar så varmt men det kan jag inte låta bli att göra.
ACO Shampoot för torr hårbotten behöver jag då jag relativt ofta trimmar håret med maskin och det kan riva lite i hårbotten och framför allt när flickvännen hjälper till och tar det jag missar i nacken.
Visibly clear hoppas jag helt enkelt får mitt ansikte lite fräshare, finnar har jag inte direkt och inga ”blackheads”.
Det känns som att det är dags på riktigt att ta hand om sig själv och inte låta kroppen förfalla ännu mera, någon gång tror jag att man måste dra en gräns och här har jag dragit min nu.

Efter att idag ha stått emot doften av en underbar pizza-buffé(jag har testat den, länge sedan) och flickvännens suktande så känns det som att jag klarar allt! 13 dagar har jag klarat av nu och jag tänker INTE ge upp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s