Gårilla.

Bild

Då var dagens promenad avklarad, i morse blev det ingen då lilla tösen inte har mått så bra sedan igår kväll men nu är flickvännen hemma så jag har kunnat ta en uppfriskande promenix.

Det blev samma skogsväg som innan fast åt andra hållet och sedan runda hela villakvarteret, vilket var på 3177steg, 30min och 233kcal brända om Silva talar sanning och jag måste säga att det är lite peppande att promenera med en stegräknare så en sådan rekommenderar jag starkt. Det regnade inte idag men ändå var det ett lite knepigt väder, först var det lite kyligt så jag tog med jackan men varje gång solen tittade fram blev det för varmt med jackan.
Det gäller ju att på alla möjliga sätt hålla motivationen uppe så att det inte blir tråkigt, det gäller ju inte bara promenader utan allt för blir det tråkigt säger det ju sig självt att det inte blir kul och då är tvingar man bara sig själv, det är mina egna erfarenheter jag utgår ifrån.

Jag har också träningsvärk i en knasig muskel i benet, vänster främre skenbensmuskel gör ganska ont när jag går så då börjar tankarna flyga om det måste vara så att jag går på ett speciellt sätt för jag känner inget alls i höger främre skenbensmuskel.
Det hade varit kul att se sig själv promenera för att se om man går på ett lustigt sätt.

Flickvännen frågade också om det inte var jobbigt att gå i jeans och det första jag svarade var nej men efter att jag har funderat lite så kanske det är det, dom är ju lite tyngre är träningsbyxor men håller en bra värme och då blir ju funderingen om det finns träningsbyxor som håller värmen bra utan att bli klibbiga? Ett stort krav för mig är att dom inte ska sitta tight av många anledningar, haha :- )

Herr S. Pindel som ni ser på bilden träffade jag ute på promenaden och jag får erkänna att han var på ett ganska färgglatt humör :- )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s